Lagermedarbejder deltid

 

Er du fortrolig med allround lageropgaver? Er du mødestabil? Og mangler du et deltids- eller studiejob?

For en af Personale-matchs kunder på Amager, søger vi stabil lagermedarbejder til fast længerevarende vikariat, med mulig for forlængelse.

Du skal kunne arbejde fast hver tirsdag og torsdag fra 08:00 – 16:00 hele sommeren, og indtil udgangen af august måned. Da virksomheden er i vækst, er der gode muligheder for forlængelse efter august måned.

Vi forestiller os at du måske studerer, og har mulighed for de 2 nævnte faste arbejdsdage i sommerperioden, eller at du ønsker et deltids job med 2 arbejdsdage om ugen, i en lille attraktiv virksomhed med gode forhold.

Jobbet
Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. plukke/pakke opgaver, påsætning af mærkater og forefaldende lageropgaver.

Virksomheden lægger vægt på:

  • Du arbejder systematisk og struktureret
  • Du er fleksibel og engageret i dit arbejde
  • Du er omhyggelig og præcis
  • Du kan arbejde selvstændigt med opgaven
  • Du er mødestabil
  • Du kan læse og forstå dansk

 

Virksomheden tilbyder:

  • En spændende og alsidig stilling
  • En lille virksomhed i vækst
  • Du tilbydes løn efter overenskomst

 

Praktisk info:
Der skal fremvises straffeattest.

Ansøg her

 

Ansøg stillingen i dag:
Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, ud over det som er beskrevet, så kontakt Personale-Match på tlf. 7070 1828. Vi holder samtaler løbende og besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV.

Praktiske oplysninger:
Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket ovenfor. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning. For registrerede vikarer: Er du allerede registreret i vores emnebank, kan du søge jobbet ved at ringe til os på hovednummeret tlf. 7070 1828 med jobkode: CB1112

Område

Amager

Kategori

Logistik, transport og lager

Ansøgningsfrist

27. juni 2024

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

CB1112

Kontaktperson

Konsulent på 7070 1828

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.