Erfaren Maskinsnedker

Personale-match søger Snedker

Er du en erfaren Maskinsnedker, som bare er vild med duften af ny høvlet træ?

Vores kunde i Tåstrup har travlt, derfor søger Personale-match for dem, en erfaren, selvstændig og faglært Maskinsnedker, til et Try and Hier forløb med henblik på fastansættelse. Opstart hurtigt muligt.

Virksomheden kan eget via eget større snedkeri, udføre alle former for specielle opgaver. Kundegruppen er hovedsageligt boligselskaber, offentlige virksomheder, samt eksterne firmaer rundt i hele landet.

Om jobbet:
Det forventes at du har drive og viser engagement, kan arbejde selvstændigt, men også indgå i et mindre team på værkstedet. I produktionen, vil du komme til at følge dine opgaver fra start til slut. Du vil derudover være en vigtig støttefunktion, til virksomhedens Servicetømrer.

Om dig:
Det forventes, at du er omhyggelige i dit arbejde, servicemindet, kan bevare overblikket i pressede situationer og i øvrigt har en positiv indstilling til både arbejdet og kolleger.

Personlige og faglige kvalifikationer:

  • Du er faglært Maskinsnedker.
  • Du er erfaren med CNC-maskiner, programmering og har god tegningsforståelse.
  • Mødestabil, engageret og har stor interesse for faget.
  • Du tænker i løsninger, er innovativ og initiativrig.
  • Udadvendt og positiv.
  • Har kørekort
  • Truck kort er en fordel

 

Virksomheden tilbyder:
Du tilbydes et udfordrende job, hvor der stilles store krav, men hvor der samtidigt er stor rummelighed, et godt arbejdsmiljø og stærk fællesskabsfølelse. Dine arbejdstider er i hverdagene kl. 06:00 – 14:30 og fredag 06:00 – 12:00

Vi tilbyder:
God løn, inkl. pension, Fritvalgskonto samt SH-konto

Ansøg her

Ansøg stillingen i dag:
Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, ud over det som er beskrevet, så kontakt May Cecilia Kapala fra Personale-Match på tlf. 7070 1828. Vi holder samtaler løbende, og besætter stillingen når vi har fundet den rette kandidat. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på tlf. 70 70 18 28, så vi kan tilføje dig til jobkode MCK1104

Praktiske oplysninger:
Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket ovenfor. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning. For registrerede vikarer: Er du allerede registreret i vores emnebank, kan du søge jobbet ved at ringe til os på hovednummeret tlf. 7070 1828 med jobkode: MCK1104

Område

Storkøbenhavn

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

30. juli 2024

Tiltrædelse

Snarest muligt

Jobkode

MCK1105

Kontaktperson

May Cecilia Kapala på tlf. 70 70 18 28

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.