Erfaren Byggeleder til styring af byggeprojekter

Byggeleder med stor erfaring til styring af byggeprojekter Byggeleder med stor erfaring til styring af byggeprojekter

Personale-match søger for vores kunde en rigtig dygtig byggeleder/beregner, inden for renoveringsområdet. Vores kunde er en dansk hovedentreprenør med mange års erfaring, der udfører opgaver i hele Danmark samt Norden. I dag, beskæftiger de ca. 150 timelønnede og 30 funktionærer.

 

Som vores nye byggeleder vil du stå for mandskabsledelse for flere mindre teams, på byggepladser primært på Sjælland. Selv vil du indgå i et team bestående af 3 funktionærer og 6-8 timelønnede.  Du vil få stor indflydelse på hverdagen og udviklingen af afdelingen, og ikke mindst blive en del af et af landets førende renoveringsvirksomheder, hvor der er fokus på fællesskab, sammenhold, samt en sund, sjov og uformel kultur.

Kunden vil sikre tilrettelæggelse af din individuelle oplæring – og uddannelsesforløb, som sigter mod at klæde dig på, så du inden for kort tid selv kan varetage hele processen fra tilbud/kontrahering med kunder, planlægning, udførelse af opgaven, fakturering m.m.  Du skal selv planlægge og styre sine opgaver med udgangspunkt fra kontoret i Glostrup.

 

Dine primære arbejdsopgaver:  

Som Byggeleder, vil du opleve et stort udviklingspotentiale i stillingen, da opgaverne og ansvaret vil vokse med dig i rollen. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Styring af økonomi og økonomisk forståelse/købmandskab
  • Forhandlingstekniske færdigheder
  • Altid god kommunikation med kunder, samarbejdspartnere og egne folk, der både taler engelsk og dansk. kommunikation på begge sprog på nogenlunde niveau er nødvendigt
  • Det er et plus hvis du har kendskab til produktanvendelse og forretningsområderne; overfladebehandling af altaner, p-kældre, broer og andre konstruktionstyper

 

Dine kvalifikationer og kompetencer:

Du skal have erfaring fra lignende stilling som byggeleder, og derved kender vigtigheden i at bevare overblikket på både en byggeplads og hele sagens forløb samtidigt. Derudover forestiller vi os også, at du:

  • Har håndværksmæssig baggrund og indgående kendskab til opmåling
  • Har en god tegningsforståelse og byggeteknisk indsigt
  • Har økonomisk forståelse
  • Er struktureret, detaljeorienteret og selvkørende
  • Har kørekort B
  • Brugerniveau let til øvet inden for MS Office pakken

 

Derudover vil du også få: 

En spændende og udfordrende hverdag i et til tider hektisk tempo i en uformel men ambitiøs organisation
Gode kollegaer og godt arbejdsmiljø og hvor du har stor indflydelse på udviklingen af afdelingen.
Løn efter kvalifikationer m.m. samt firmabil.

 

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag, vi glæder os til at høre fra dig.
Stillingen ønskes besat snarest, men vi venter gerne på den rette.

 

Ansøg her

 

Personale-match står for rekrutteringen. Spørgsmål kan stilles til rekrutterings konsulent Jess Bache på mobil 4251 1828. Finder du stillingen interessant, kan du uploade ansøgning og CV via dette link.

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler på vores kontor i Taastrup. Stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet og stillingsopslaget vil blive fjernet.

 

Område

Glostrup

Kategori

Projektledelse

Ansøgningsfrist

12. juli 2024

Tiltrædelse

Snarest, vi venter gerne på den rette

Jobkode

CB1111

Kontaktperson

Jess Bache 42 51 18 28

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.