Elektrikere til Novo Nordisk i Kalundborg

For kunde, søger Personale-match 2 faglærte samt 2 ufaglærte elektrikere til Novo Nordisk i Kalundborg. Monteringsopgaver, og fremføringsveje indendørs.
Hvis du brænder for elektrikerfaget og sætter en ære i at levere kvalitet og service, og er mødestabil og kommer til tiden, er det lige dig vi søger.

Faglige kompetencer

  • Du er uddannet elektriker
  • Du arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt

 

Praktiske oplysninger

Opstart hurtigst mulig
Mandag-tirsdag: 7-15:30
Onsdag-torsdag-fredag 7-14:30

Vi tilbyder

God løn inkl. pension og sundhedsforsikring.

Ansøg stillingen i dag

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, ud over det som er beskrevet, så kontakt Christina Birkholm fra Personale-Match på tlf. 24671828. Vi holder samtaler løbende og besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på tlf. 70701828, så vi kan tilføje dig til jobkoden.

Ansøg her

Område

Vestsjælland

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

21. maj 2024

Tiltrædelse

Snarest

Jobkode

CB1101

Kontaktperson

Christina Birkholm

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.