Elektrikere søges til længerevarende projekt på Novo Nordisk i Kalundborg

Vi søger 2 faglærte elektrikere til Novo Nordisk i Kalundborg. Her er tale om et flere årigt projekt med mulighed for fastansættelse.

Arbejdsopgaver

Byggestrøm samt fremføringsveje indendørs ca. 3-4 måneder. Til forår/sommer er det kabeltræk i terræn og opstilling af byggestrømstavler udendørs inkl. belysning langs vejene.
Brænder du for elektrikerfaget og sætter en ære i at levere kvalitet og service, samt er mødestabil, er det lige dig vi søger.

Faglige kompetencer

  • Du er uddannet elektriker
  • Du arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt


Praktiske oplysninger

Opstart hurtigst muligt
Mandag-tirsdag: 7-15:30
Onsdag-torsdag-fredag 7-14:30

Vi tilbyder

Attraktiv løn + fritvalg, pension samt sundhedsforsikring.

Ansøg stillingen i dag

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, ud over det som er beskrevet, så kontakt Susan Larsen fra Personale-match på tlf. 42511828. Vi holder samtaler løbende og besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV.

Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på tlf. 70701828, så vi kan tilføje dig til jobkoden.

Ansøg her

 

Område

Kalundborg

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

26. marts 2024

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

SLU4402

Kontaktperson

Susan Larsen tlf. 42511828

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.