Bygningssnedker

Personale-match søger Bygningssnedker

Har du styr på dit håndværk, faglig stolthed, og vil være med til at tilrettelægge din egen arbejdsdag?

Personale-match søger, for kunde i Tåstrup en faglært Bygningssnedker til et længerevarende vikariat, med henblik på fastansættelse. Opstart hurtigst muligt.

Arbejdsopgaver:
Dine arbejdsopgaver bliver overvejende udendørsarbejde, skure, hegn, vinduer, døre m.m. Så vi søger en Bygningssnedker med en alsidig og bred erfaring.  Virksomheden vægter høj kvalitet, og kan via deres eget snedkeri udføre alle former for specielle opgaver. Kundegruppen er hovedsageligt firmaer, offentlige virksomheder samt boligselskaber, fordelt på hele Sjælland

Personlige og faglige kvalifikationer:

  • Du er uddannet Tømrer.
  • Du har kørekort.
  • Du er fleksibel og engageret i dit arbejde.
  • Du har en struktureret og systematisk tilgang til dit arbejde.
  • Du er løsningsorienteret, innovativ og initiativrig.
  • Du har en konstruktiv tilgang, også når hverdagen bliver presset.

 

Virksomheden tilbyder:
Du tilbydes et udfordrende job, hvor der stilles store krav, men hvor der samtidigt er stor rummelighed og et godt arbejdsmiljø. Dine arbejdstider er i hverdagene kl. 06:00 – 14:30 og fredag 06:00 – 12:00.

Vi tilbyder:
God løn inkl. Pension, Fritvalgskonto samt SH- konto

 

Ansøg her

 

Ansøg stillingen i dag:
Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, ud over det som er beskrevet, så kontakt May Cecilia Kapala fra Personale-Match på tlf. 7070 1828. Vi holder samtaler løbende og besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på tlf. 70 70 18 28, så vi kan tilføje dig til jobkode MCK1105

Praktiske oplysninger:
Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket ovenfor. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning. For registrerede vikarer: Er du allerede registreret i vores emnebank, kan du søge jobbet ved at ringe til os på hovednummeret tlf. 7070 1828 med jobkode: MCK1105

Område

Storkøbenhavn

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

30. juli 2024

Tiltrædelse

Snarest muligt

Jobkode

MCK1105

Kontaktperson

May Cecilia Kapala på tlf. 70 70 18 28

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.