Account Manager

Vil du være en del af en arbejdsplads hvor du kan videreudvikle dig? Har du talegaverne i orden, og endnu vigtigere, har du et lyttende øre? Vil du indgå i et stærkt og ambitiøst marketingbureau? Så er det dig, vi søger!

Personale-match søger for vores kunde Admatic Digital en Account Manager, der vil med på en vækstrejse indenfor digital markedsføring, websites, betalt annoncering og content kreation.

Admatic Digital er beliggende i Taastrup og de har altid fingeren på pulsen indenfor digital marketing og det der rør på sig. Du vil skulle være med til at rådgive og skræddersy marketingplaner for eksisterende og potentielle nye kunder.

Som en del af jobbet vil du få en grundig onboarding og træning til måden, hvorpå Admatic Digital rådgiver og sælger til deres kunder. Du vil blive en del af en ambitiøs succeskultur hvor kunden altid vil være i fokus.

Det vil være dit overordnede ansvar at stå for kommunikationen med kundeemner fra den indledende til den afsluttende fase i etableringen af samarbejdet, og der vil ligeledes også være et medansvar for at pleje relationen i forløbet med kunden.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

Opbygge din egen kundeportefølje ved hjælp af opsøgende salg gennem kold kanvas og leads der henvender sig aktivt.

Selvstændig afholdelse af møder med kundeemner.

God og struktureret overlevering af kundeemner til dit team af marketing- og website specialister

Vi ser derfor at du er/har:

 • Ambitiøs, nysgerrig, og konkurrenceminded
 • Tidligere erfaring indenfor salg (ikke en nødvendighed, men et plus)
 • God til at skabe relationer og er selvsikker
 • Tager fat om stafetten og ikke er bange for et nej!
 • Kørekort
 • Bidrager med ny viden indenfor salg og egne erfaringer til vores team briefings

 

Kunden tilbyder:

 • Personlig og faglig udvikling
 • Lækker frokostordning
 • Attraktiv arbejdsplads med sociale arrangementer
 • Egen kontorplads
 • En god grundløn med attraktive bonusser ved salg og engagement
 • Et dygtigt bagland med de bedste kvalifikationer som du kan sparrer og videns dele med.

 

Forventet opstart er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Søg stillingen online:

Rekrutteringen foretages af Annette Bache fra Personale-match.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, ud over det som er beskrevet, så kontakt Annette Bache i dagtimerne på tlf. 42601828.  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV. Vi holder samtaler løbende og besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøg stillingen via linket herunder.

Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70 70 18 28 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

Ansøg her

Område

Taastrup

Kategori

Marketing og kommunikation

Ansøgningsfrist

9. juli 2024

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

AB9103

Kontaktperson

Annette Bache

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.