Dit personlige vikarbureau

Personale-match har det største udvalg af specialiserede vikarer

Markedsvilkår for service, handels- og ordreproducerede virksomheder i Danmark kan stadig være vanskelige, selvom vi ser en stigende tendens. Konsekvenserne kan være ringere indtjening, udsving i ordretilgang, flere arbejdsopgaver end du kan nå at håndtere, unødvendige lønomkostninger eller opsigelser der giver negativ stemning og dårlig trivsel.

Disse vanskelige markedsvilkår behøver dog ikke at ødelægge din forretning, især når svaret på problemet kan løses af et professionelt og personligt vikarbureau beliggende i Taastrup – med Danmarks største udvalg af specialiserede vikarer, som venter på nye udfordringer.

Vi har medarbejdere inden for:

Gå ikke på kompromis med service, levering og kvalitet i din hverdag

Kunne din virksomhed også drage nytte af et Try and Hire forløb til den næste ansættelse, så kontakt os her eller på tlf. 70 70 18 28 for en uforpligtende snak om dine muligheder.

  • Et stort kartotek med vikarer som venter på nye udfordringer
  • Levering af vikarer fra time til time og med samme “ansigt”
  • Et vikarbureau placeret på Sjælland med mere end 5.000 aktive vikarer
  • Du behøver ikke gå på kompromis med service, levering og kvalitet - det sikrer vi
  • Personlig opfølgning på vikarernes arbejdsindsats ved besøg i din virksomhed

Få adgang til fleksible vikarer, der bare venter på nye udfordringer

Vi engagerer os i din virksomhed, så vi ved hvilke vilkår, processer og arbejdskultur, vikarerne skal arbejde under. På den måde sikrer vi det rigtige match, hver gang du skal bruge en vikar fra et centralt beliggende vikarbureau på Sjælland.

Vil du høre mere om vores vikarer, er du velkommen til at kontakte os på 70701828 eller lave en hurtig forespørgsel her.

Kontakt os

Ring på telefon 70 70 18 28

Vi sidder klar, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

Navigation

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vi ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv. Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom. Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder