Vikarbureau Taastrup (Sjælland)

Er behovet for at booke en medarbejder, der kan vikariere under ferie eller pressede perioder, i din virksomhed? Så er vi, som landsdækkende vikarbureau beliggende i Taastrup, klar til at hjælpe dig.

Vi har mere end 40 års samlet erfaring inden for vikarbranchen, derfor besidder vi både den indsigt og ekspertise, det kræver at finde den helt rigtige vikar til din virksomhed.

Book vikar på timebasis

Hvis du vælger at benytte vores bemandingsløsninger, er du sikret et grundigt og solidt forarbejde af den konsulent din virksomhed tilknyttes igennem hele processen fra start til slut.

Der bliver afholdt personligt interview, inden en vikar sendes ud i et job – dermed sikres at medarbejderen lever op til de efterspurgte krav, din virksomhed har til erfaringsniveau, faglige og personlige egenskaber.

Vælger din virksomhed at booke en vikar igennem Personale-match, giver vi dig mulighed for at leje vikaren i netop dét tidsrum, du ønsker. Det store udvalg af vikarer i vores database gør det muligt, at håndplukke en person der matcher dit behov. Vi ved, hvor vigtigt det er at være fleksibel og omstillingsparat, derfor leverer vi vikarer fra dag til dag.

Nogle af de fordele, vi kan tilbyde dig som dit faste vikarbureau er:

  • En samarbejdspartner som afholder alle medarbejderens sociale omkostninger

  • Hurtig og effektiv eksekvering af opgaven

  • Et bredt udbud af kvalificerede profiler inden for din branche

70 70 18 28

Rugvænget 22, 2630 Taastrup

Andre afdelinger