Rekrutteringsprocessen der giver dig tryghed

Sikker og effektiv rekrutteringsproces

Rekruttering kan virke som en simpel proces, men i virkeligheden kan en simpel og hurtig rekruttering nemt føre til fejlansættelser. Vi har opbygget en stærk ekspertise inden for vores felt, så vi behøver ikke at være eksperter inden for dit virksomheds felt for at finde den helt rette kandidat – der matcher din virksomheds DNA, kultur og værdier.

Vi har inddelt rekrutteringsprocessen i en skabelon, så det er nemmere at visualisere, hvad vi rent faktisk kan gøre for din virksomhed. Der er mange step i en sikker og effektiv rekrutteringsproces, og det er netop her, vi er specialister.

Rekruttering er lig med garanti

For Personale-match er en rekrutteringsproces et parløb, hvor din virksomhed får en personlig konsulent, der følger forløbet hele vejen. Det betyder også, at din virksomhed kan få den grad af involvering, der ønskes. Ønsker din virksomhed blot professionel sparring til dele af processen, tilbyder vi også den rekrutteringsløsning. Vi tager gerne det fulde ansvar for hele ansættelsesprocessen og med tilkøb af rekruttering, får du også en garanti på det helt rette match mellem en kandidat og din virksomhed.

Vil du vide mere om vores rekrutteringsproces? Så kontakt os her eller på tlf. 70701828.

Hvorfor vælge Personale-match?

  • Stort udvalg af kvalificerede kandidater
  • Vi holder, hvad vi lover
  • Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og behov
  • Vi har fokus på succes for både kunde og kandidat
17856

Kandidater i vores database