Lagermedarbejder med truck kort til nathold

Har du lagererfaring med truckkørsel og kan du arbejde i et højt tempo? Vil du være en del af en spændende virksomhed i Hedehusene på deres nathold?

Stillingen

Vi søger, for en kunde med lokation i Hedehusene, en erfaren lagermedarbejder til deres nathold mandag-fredag. Det er vigtigt, at du kan være opsøgende, selvstændig og kan arbejde i højt tempo.

Du kommer til at arbejde på et lager, hvor du i samspil med teamet blandt andet får ansvaret for modtagelse og afsendelse af gods fra lastbiler, truckkørsel, pakning og sortering af varer.

Arbejdstiden vil ligge mellem kl. 22.00-06.00 med forbehold for justeringer.

Lønnen gives ifølge overenskomst mellem Dansk Erhverv og 3F.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at den ideelle kandidat besidder følgende faglige og personlige egenskaber:

  • Du har minimum 3 års erfaring med lagerarbejde og gerne fra terminaler
  • Du har et dansk truckcertifikat og erfaring med truckkørsel
  • Du har kørekort til bil eller traktor
  • Du udviser fleksibilitet og forandringsparathed
  • Du er i besiddelse af et godt overblik
  • Du er punktlig samt mødestabil
  • Du er hårdtarbejdende
  • Du er nysgerrig på at lære nye ting
  • Du er en teamplayer, men samtidig arbejder du effektivt med egne opgaver
  • Du har lysten til at præstere i flok – sammen med dine andre kollegaer

 

Du tilbydes

Som ansat, gennem Personale-match, sikrer vi dig en spændende stilling med ordnede forhold. Du tilbydes mulighed for faglig og personlig udvikling, et godt kollegialt sammenhold samt kommer du til at arbejde i et inspirerende miljø. Vi kan garantere, at du ikke kommer til at kede dig. Der er tale om et vikariat, som for den rette profil kunne resultere i en fast stilling på sigt.

Ansøg stillingen i dag

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Jane Frost på tlf. 42521828. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70701828 så vi kan tilføje dig til jobkoden. Vi gør opmærksom på at Personale-match udelukkende benytter elektronisk rekruttering, det er kun muligt at søge stillingen online via linket. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Ansøg her

 

Område

Hedehusene

Kategori

Logistik, transport og lager

Ansøgningsfrist

6. juli 2021

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

JF7383

Kontaktperson

Jane Frost på tlf. 42521828

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.