Kørende gartner til indendørs beplantning 

Vores kunde udvider vores medarbejderstab, og derfor søger vi hurtigst muligt en erfaren gartner til deres team, som kan bidrage til at etablere og vedligeholde indendørs beplantning for deres faste kunder i Storkøbenhavn. Virksomheden stiller bil, telefon og udstyr til rådighed.

Jobbet

Din opgave bliver at servicere planter hos vores faste kunder: vande, beskære, gødske, opbinde, rengøre og udskifte planter, samt være opmærksom på ændringer hos kunden med mulighed for mere service og nye planter.

Vi forventer, at du er

  • Udlært indenfor det grønne område og har erfaring med indendørs beplantning
  • En god kollega, som har let til smil
  • Selvstændig og fleksibel, samt kan klare at have travlt i perioder med mange ordre
  • Du har kørekort B


Ansøg stillingen i dag

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Annette Bache på tlf. 42601828. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70701828 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

Ansøg her

Område

Storkøbenhavn

Kategori

Natur og miljø

Ansøgningsfrist

13. juni 2023

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

AB9098

Kontaktperson

Annette Bache tlf. 42601828

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.