Anlægsgartner, formand til privathave afdeling

Kunne du tænke dig at være formand for nyopstartet hold i privathave afdeling, så er det dig vi søger.

Der er mulighed for at blive formand for et team, hvor du primært skal lave store privathave anlæg, men også kommer til at lave de mindre opgaver.
Der arbejdes i mindre teams, hvor der er en stor faglig stolthed, som kan ses i de opgaver der bliver udført. Det høje faglige niveau er gennemgående i alt hvad vi udfører, hvad enten det er under eller over jorden. Derfor forventes det også, at du har samme kvalitetsbevidsthed, og er kompromisløs, på kvaliteten af det du afleverer.

Hvem er du?

  • Du er faglært anlægsgartner med erfaring som formand og lyst til belægningsarbejde
  • Du har B-kort og gerne trailerkort
  • Du er mødestabil
  • Du kan varetage en opgave fra start til slut, og har altid input til variation i opgaveløsningen
  • Du har fokus på kvalitet i det arbejde du udfører og trivsel for medarbejderne


Hvad bliver du tilbudt?

  • Et meget selvstændigt job i en veldrevet virksomhed, med en masse engagerede kollegaer
  • Løn der tager udgangspunkt i dine kvalifikationer
  • Alsidighed og variationer i opgaverne
  • Fastansættelse


Hvem er virksomheden?

Virksomheden beskæftiger sig indenfor alle anlægsopgaver, service og vedligehold og kloakopgaver. Opgaverne udføres for både private, det offentlige og erhverv på hele Sjælland.
Der er fra ledelsens side, et kontinuerligt fokus på kompetencer, engagement og trivsel blandt de ca. 120 medarbejdere der i dag udgør virksomheden.

Søg stillingen 

Lyder ovenstående som noget for dig? Opfordrer vi dig til at søge allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler på vores kontor i Næstved eller Taastrup. Stillingen vil blive besat, når de rette kandidater er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Dennis Dahl på tlf. 42551828. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70701828 så vi kan tilføje dig til jobkoden. Vi gør opmærksom på at Personale-match udelukkende benytter elektronisk rekruttering, det er kun muligt at søge stillingen online via linket. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Ansøg her

Område

Nordsjælland

Kategori

Øvrige

Ansøgningsfrist

22. juni 2021

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

DED4520

Kontaktperson

Dennis Dahl tlf. 42551828

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.