2 akkord tømre til Carlsberg Byen

For kunde, søger Personale-match 2 tømre gerne sjak til lysninger. Dette er et Try&Hire forløb med mulighed for fastansættelse.

Vil du være en del af præstige byggeprojektet i Carlsberg byen – Nok Københavns bedst beliggende arbejdsplads, så send os din ansøgning samt CV allerede i dag, eller kontakt Susan på 42511828 for yderligere oplysninger om stillingen.

Om dig

  • Du er en faglig stolt tømrer med nogle års praktisk erfaring
  • Du arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt
  • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne

 

Personlige egenskaber

  • Du er engageret og fleksibel
  • Du er stabil og møder til tiden
  • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst

 

Vi tilbyder

Attraktiv lønpakke Grundløn + akkord tillæg, inkl. pension samt sundhedsforsikring.

Ansøg stillingen 

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Susan Larsen på tlf. 42 51 18 28. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70 70 18 28 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

Ansøg her

Område

København

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

10. august 2021

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

SLU4267

Kontaktperson

Susan Larsen på tlf. 42511828

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.