Jobtitel

VVS-installatør

Jobbeskrivelse

Har du lyst til at blive en fast del af et VVS-firma i Midtjylland, som opererer med luft/luft varmepumper, luft/vand varmepumper samt klimaanlæg? Måske går du med tanken om at blive leder? Så giver vi dig muligheden for at blive ansat i en spændende stilling med store udviklingsmuligheder.  

Vi søger dig, som er en selvkørende VVS-installatør med flair for varmepumper.
Stillingen er en fastansættelse og du kommer også til at kvalitetssikre VVS-dele.


Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er uddannet VVS-installatør med solid erfaring og en selvstændig personlighed. Vi forventer, at du kan arbejde struktureret og effektivt med egne arbejdsopgaver samt er i stand til at træffe selvstændige beslutninger. Du er kvalitetsbevidst, omhyggeligt og har sans for detaljen – som kommer til udtryk i dit arbejde. Fleksibilitet og engagement er nogle af de nøgleord, som beskriver dig som person og kollega.

 

Vi tilbyder

  • Mulighed for med tiden, at starte en afdeling op fra bunden
  • Løn efter kvalifikationer
  • Oplæring
  • En spændende arbejdsplads, som vægter samarbejde og personlige relationer højt


Søg jobbet

Lyder der ovenstående som noget for dig? Ansøg stillingen online her:

Nærmere information om stillingen kan fås ved henvendelse til rekrutteringskonsulent Charlotte Raun Hvid på telefon 23311828.

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler og stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger sendt via mail eller post ikke kommer i betragtning.

 

Område

Midtjylland - mellem Hobro og Randers

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

20. marts 2019

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

CHH7906

Kontaktperson

Charlotte Raun Hvid

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.