Jobtitel

Slagtere

Jobbeskrivelse

Er du en dygtig slagter og kan du dit håndværk? Så giver vi dig muligheden for at arbejde i produktionen hos en af Danmarks største totalleverandører af fødevarer, som søger erfarne medarbejder til udskæringer af kød.

Du bliver en del af en virksomhed, beliggende på Midtsjælland, som er kendt for at levere kvalitetsprodukter og en god service til deres kunder. Derfor er det vigtigt, at du har fokus på høje standarder samt at alle udskæringer er udført præcist og i god kvalitet.

 

Dine primære arbejdsopgaver

  • I samarbejde med dine kollegaer udfører udskæringer
  • Medvirke til forsat stabilitet i produktionen
  • Klargøring og rengøring af vitale dele
  • Sikre at alle hygiejne regler overholdes

Det drejer sig om en stilling på fuldtid og af længerevarende karakter.
Arbejdstiden kan være både dag/aftenhold, det aftales individuelt.
Opstart er hurtigst muligt.

 

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du uddannet butiksslagter, kok, et par års erfaring som slagter i detailbranchen eller har et gyldigt fødevarehygiejnebevis, hvis du ikke er faglært på området.

Vi forventer, at du bidrager positivt til effektivisering af produktionen med høj arbejdsmoral og kvalitetsbevidst arbejde. Du udviser desuden fleksibilitet og engagerer dig i dine arbejdsopgaver samt besidder en god evne til at omstille dig.


Du tilbydes

  • Et spændende og udfordrende job
  • Gode arbejdsforhold med en uformel omgangstone
  • Overenskomstmæssig løn, pension og sundhedsordning


Søg jobbet
Hvis du kan se dig selv i ovenstående job, kan du søge stillingen online her:

Søg jobbet i dag, da vi løbende holder samtaler på vores kontor i Næstved.
Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Skulle du have spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Charlotte Hvid på mail [email protected] eller på tlf. 23311828.

Område

Midtsjælland

Kategori

Produktion

Ansøgningsfrist

6. maj 2019

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

CHH3615-2

Kontaktperson

Charlotte Hvid

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.