Jobtitel

Projektleder inden for VVS

Jobbeskrivelse

Motiveres du af udfordrende projekter inden for VVS og bygningsinstallationer? Kan du selvstændigt drive komplicerede projekter helt i mål, og vil du gerne anvende al din erfaring og viden fra lignende opgaver.

Personale-match søger for kunde, en projektleder med VVS-baggrund til fastansættelse.
Vores kunde udfører alle tekniske installationer og renoveringer indenfor VVS og sprinkler. I jobbet vil du komme til at samarbejde med kunder fra hovedentreprenører, rådgivere og offentlige bygherrer. Projekterne er af forskellig størrelse, men det tilstræbes at opgaverne er både nybyg og renovering. Du er projektleder for hele forløbet, fra forberedelsesfasen til aflevering af opgaven.


Din hverdag er afvekslende, og dine opgaver bl.a. vil være:

  • Indgå i udvælgelse af samarbejdspartnere, både på underentreprenør- og produktsiden.
  • Ledelse af montører og formænd.
  • Samarbejde på byggepladsen, både med bygherre og øvrige faggrupper.
  • Overholde de besluttede administrative og økonomiske rutiner.
  • Prissætte ekstraarbejder.

Du skal være projektleder med lyst til både den overordnede styring men samtidig med evnen til at overskue opgaverne på byggepladsen og løse dem.

Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor samarbejde og humoristisk sans vurderes højt af dine kolleger, og hvor du får gode muligheder for at præge både din og virksomhedens udvikling


Din baggrund

Du har tidligere været byggeleder eller projektleder på større anlægsprojekter. Ideelt har du en baggrund som vvs-installatør, ingeniør eller tekniker med erfaring inden for VVS. En kommerciel tilgang til VVS-faget vil være en fordel


Om dig

Dit overblik og din evne til at strukturere din tid og dit projekt skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Du forstår at se risici, og arbejder målrettet mod at minimere dem. Du er samarbejdsvillig og har forståelse for de overordnede mål.


Vi tilbyder

En spændende virksomhed i rivende udvikling, med flad struktur – en afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for udvikling af dine kompetencer.
En god lønpakke inkl. pension, sundhedsforsikring, firmabil/kørselsordning, PC + Telefon samt fleksibilitet i.f.t. arbejdstider. Virksomheden drives fra kontoret i Storkøbenhavn.


Søg jobbet 

Har du spørgsmål, kontakt Rekrutteringschef Susan Larsen på tlf. 42511828.

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler på vores kontor i Taastrup og stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger sendt via mail eller post ikke kommer i betragtning.

Område

Storkøbenhavn

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

1. april 2019

Tiltrædelse

Vi venter gerne på den rette.

Jobkode

SLU2035

Kontaktperson

Susan Larsen

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.