Find kompetente medarbejdere inden for kontor & administration

Det kan være en omkostningsfuld proces at ansætte den helt rigtige medarbejder. Det kræver mange ressourcer i form af annoncekroner, screening og afholdelse af jobsamtaler med relevante profiler, hvilket kan koste din virksomhed dyrt – specielt hvis det ender i en fejlansættelse.

Vi har blandt andet rekrutteret til følgende stillinger:

Sekretærer/PA/receptionister

Kontorassistenter

Indkøbere

Projektledere

Korrespondenter

Taste- og administrative opgaver

Hos Personale-match får du kvalificerede administrative medarbejdere

Vi sikrer altid høj kvalitet af kandidaternes kvalifikationer, så vælger din virksomhed Personale-match som rekrutteringspartner, får du netop den jobprofil, du har behov for. Vi sørger for at finde det rette match til ethvert projekt og sikrer at relevante uddannelses- og kursusbeviser er tilgængelige i vores database.

Hos os får du kompetente, veluddannede medarbejdere inden for kontor & administration. Med digitale timesedler sikres hurtigt og nemt overblik over timeforbruget, som hver uge godkendes af dig. Du skal desuden ikke bekymre dig om kontrakter, løn, udbetaling af G-dage og sociale omkostninger – det er vores ansvar!

Vi giver dig sikkerhed for kvalitet fremfor kvantitet og altid en professionel håndtering af rekrutteringsprocessen.

Har brug for kontor eller administrative medarbejdere til din virksomhed? Så kontakt os på tlf. 70701828 eller via kontaktformularen her.

Hvorfor vælge Personale-match?

  • Stort udvalg af kvalificerede kandidater
  • Vi holder, hvad vi lover
  • Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og behov
  • Vi har fokus på succes for både kunde og kandidat
17856

Kandidater i vores database