Headhunting af ny medarbejder er en tillidssag

Vi tilbyder professionel headhunting og en af vore kerneværdier er tillid.

Tillid er en forudsætning for seriøse langvarige relationer til vores kunder. Vi er åbne og ærlige omkring vores hensigter og handlinger, og så mener vi i øvrigt, at tillid er noget, vi gør os fortjent til.

Tilpassede headhuntingløsninger

Hos Personale-match er det vigtigt, at vi er den menneskelige forskel. Derfor leverer vi ikke standardydelser, men tilpassede løsninger med udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov og målsætninger. Vi overlader intet til tilfældighederne, for vi ønsker, at sikre en målrettet og målbar værdiskabelse for dig og din virksomhed.

Vi identificerer os med virksomhedens DNA og kultur, således at en mulig kandidat matcher dine ønsker og krav til en medarbejder, der kan sikre fremtidig vækst og udvikling. Vores mål er at finde den rette kandidat ved brug af vores stærke kandidatdatabase og netværk, der er opbygget gennem mange års erfaring, en søgning iblandt egnede kandidater samt diverse headhunting-teknikker.

Vi er ikke nødvendigvis specialister inden for dit felt, men eksperter i vores branche. Vi kan derfor matche de bedste talenter med din virksomhed, hvilket giver os stor træfsikkerhed på at yde den rette headhunting.

Personale-match har stor erfaring i at headhunte de bedst egnede medarbejdere til danske virksomheder inden for de fleste brancher. Om vi rekrutterer for små, mellemstore eller multinationale virksomheder, er det vores mission, at levere en personlig service, som afspejler vores kompetencer, menneskelighed og høje engagement.

Vi har hjertet med i alt hvad vi foretager os!”

Vores screening – Din sikkerhed

Du præsenteres kun for kvalificerede kandidater med værdier og kvalifikationer, der matcher din virksomheds DNA. Konsulenterne i vores bureau er et stærkt team af specialister, som har brede faglige netværk og erfaring, der tæller alle organisationsniveauer.  Vi værdsætter menneskelighed højt, hvilket vil gøre din oplevelse både personlig og professionel.

Vi har fokus på succes for både dig og kandidat

Vi kan hjælpe din virksomhed med headhunting af nye medarbejdere og vil meget gerne fortælle dig mere om vores rekrutteringsprocesser.

Kontakt os i dag og hør mere om moderne headhunting her.

Hvorfor vælge Personale-match?

  • Stort udvalg af kvalificerede kandidater
  • Vi holder, hvad vi lover
  • Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og behov
  • Vi har fokus på succes for både kunde og kandidat
17856

Kandidater i vores database