Personale-match er et rekrutteringsbureau med erfaring og professionelt engagement

Ansættelse af nye medarbejdere er som regel et sundt tegn for virksomheder. Er tiden inde til at investere i en ny værdifuld medarbejder, der kan bidrage til virksomhedens forsatte vækst, er Personale-match den helt rigtige samarbejdspartner.

Personale-match har mere end 40 års erfaring med at rekruttere kvalificerede medarbejdere til virksomheder beliggende i hele Danmark. Uanset om vi rekrutterer for en større eller en mindre virksomhed, yder vi en personlig service, der afspejler vores høje engagement, kompetencer og menneskelighed. Du præsenteres udelukkende for kvalificerede kandidater med rette kompetencer og værdier, der matcher virksomhedens DNA.

Vores konsulenter er et stærkt team af specialister med et bredt fagligt netværk – og deres erfaring tæller alle organisationsniveauer – uanset om det drejer sig om den operationelle medarbejder, specialisten eller mellemlederen. Vi vægter menneskelig indsigt og handler derefter, hvilket gør din oplevelse til en personlig og ikke mindst professionel oplevelse.

Personale-match er en danskejet organisation, som vægter vores kerneværdier højt.

  • Troværdighed

    Vi er en loyal og ærlig rekrutteringspartner. Vi lover ikke mere, end vi kan holde. Vi handler, og vi følger op.

  • Gensidig respekt

    Vi udviser respekt, skaber tryghed og ser vores kunder og kandidater som ligeværdige partnere uanset baggrund, etnisk oprindelse, alder, køn og sociale forhold.

  • Tillid

    Tillid er en forudsætning for seriøse og langvarige relationer til vores kunder og medarbejdere. Vi er åbne og ærlige omkring vores hensigter og handlinger, og så mener vi i øvrigt, at tillid er noget, vi skal gøre os fortjent til. 

Din garanti for et professionelt rekrutteringsforløb

Vi yder garanti på vores rekrutteringsydelser. Personale-match finder en ny kandidat til stillingen uden yderligere beregning, hvis kandidaten ikke lever op til den udarbejdede jobprofil, eller kandidaten selv vælger at forlade stillingen i garantiperioden.

Med venlig hilsen

Annette Bache
Indehaver

Kan varmt anbefale andre virksomheder at benytte Personale Match

DFDS Seaways

Konsulenten fra Personale-match formår at leve sig helt ind i vores udfordringer og giver ikke op før opgaven er løst.

Tiger